Nem munka, hivatás!

Irodánk a koronavírus okozta rendkívüli helyzetre való tekintettel online tablókiállítást hozott létre, melynek témája a nők, a női önmegvalósítás. A tablókiállítás megtekinthető a „Tovább” gombra kattintva.

Családvédelmi akcióterv már aktuális 4 pontja

2019. július 1-jén elindult a kormány új családtámogatási programja. A terv hét pontjából négy hétfőn életbe lépett. Az alábbiakban részletes leírást találhatnak az érdeklődők a programmal kapcsolatban, a mellékelt linkre kattintva. Bővülő hitellehetőségekre, Babaváró támogatásra, Növekvő állami átvállalásra és Autóvásárlási támogatásra kapnak lehetőséget a családok.

Akciónapok

Az Akciónapok irodánk életében nagy rendezvényt jelentenek. Ilyenkor mindig nagy buli van, egész nap. Ha szeretnél kikapcsolódni az egész családoddal, akkor pakold fel apát, anyát, nagyit, gyerekeket, és gyertek el hozzánk, mert van itt légvár, csillámtetkó, arcfestés, cukorkás sátor, játéksátor, lovaglás, fagyi, kaja-pia, és csodás fellépők a színpadon. Mindig szeretettel várunk Titeket!!!!

Klubfoglalkozások

A járás falvaiban ünnepek közeledtével kézműveskedünk, sokat beszélgetünk, nevetünk, bulizunk. Gyakran táncolunk, néha énekelünk és élvezzük, hogy új embereket ismerhetünk meg, esetleg újra találkozunk régi ismerősökkel. Mindig jó a hangulat.

Vendégek hallgatják a nyitóbeszédet

Nyitórendezvény

Irodánk 2018. tavasza óta megtalálható Sárbogárdon az Ady Endre u. 164. alatt. Hivatalos megnyitónk ősszel volt, két helyszínen. Mindenki nagyon jól érezte magát, Irodánk bemutatkozásán.

Vissza a főoldalra 

A lap tetejére

Copyright © 2018 Sárbogárdi Család és KarrierPont | Template Designed by Sharon Shaked | Built by Enigma | EFOP-3.3.6-17-2017-00002 | Akadálymentes weblap | Level Double-A conformance, W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.1